Korektory pod oči

Počet výrobkov: 12

Korektory pod oči sú nevyhnutným krokom v procese líčenia, pokiaľ bojujete s tmavými kruhmi pod očami. Ľahké zloženie korektorov je špeciálne navrhnuté tak, aby umožňovalo korigovať a redukovať nedokonalosti a zároveň nezaťažovalo jemnú pokožku okolo očí. Korektory majú často rozjasňujúce vlastnosti – ich oslnivý lesk sa do Vašej make-up rutiny dokonale hodí!

Triedenie

Prečo používať korektor pod oči?

Pokiaľ Vás trápia kruhy pod očami či viditeľné žilky, alebo je táto oblasť geneticky tmavšia, korektor pod oči by rozhodne mal mať miesto vo Vašej kozmetickej taštičke. Korektory si skvele poradia so zakrytím problematických oblastí a oblasť pod očami krásne rozjasnia, vďaka čomu bude Vaša pleť vyzerať oddýchnuto a sviežo. A čo viac, opticky vyhladzujú jemné linky a vrásky, vďaka čomu sú vhodné najmä pre zrelú pleť.

Dozvedieť sa viac

Ako nanášať korektor pod oči?

Menej je viac. Dôležité je nanášať korektor v tenkej vrstve a v prípade potreby naniesť druhú, opäť tenkú vrstvu. Na aplikáciu používajte mäkký štetec, hubku alebo prsty. Korektor nikdy nenanášajte a ž k dolnej očnej linke – v tomto mieste sa korektor zlieva do vrások a pokiaľ chcete, aby Váš make-up vyzeral bezchybne a sviežo po celý deň, tejto oblasti sa pri nanášaní vyhýbajte úplne.

Správny výber korektoru pod oči – dôležitý je odtieň

Voľba vhodného odtieňa je kľúčová pre získanie prirodzeného efektu. Odtieň korektora sa krásne spojí s tónom pleti a účinne skryje nedokonalosti. Tu je pár pravidiel pre výber vhodného odtieňa:

  • ak máte fialové kruhy pod očami, siahnite po korektore v žltom alebo broskyňovom odtieni, ktorý pomôže minimalizovať fialové kruhy,
  • v prípade modrých alebo šedých kruhov pod očami odporúčame používať korektory v oranžovom alebo svetlo hnedom odtieni, ktoré účinne neutralizujú tmavé kruhy pod očami,
  • pokiaľ Vás trápia hnedé kruhy pod očami, vyberte si korektory v ružovom alebo béžovom odtieni, ktoré zjednotia tón pleti a opticky rozjasnia.

Najlepší korektor pod oči

Pokiaľ uvažujete o kúpe ideálneho korektora pod oči a neviete, ktorý z nich si vybrať, prezrite si našu Cosibella ponuku a vyberte si ten, ktorý dokonale splní Vaše očakávania. Rozhodnite sa na základe potrieb Vašej pleti, stupňa krytia a vhodného odtieňa. Potom už môžete vyberať zo značiek ako Claresa, Catrice alebo Lamel. V ponuke nájdete ľahké korektory, ktoré nezaťažujú pleť, v rôznych odtieňoch od prirodzených až po teplé a studené. Doprajte si bezchybný make-up v každej situácii!

Prezrite aj: Púdre pod očiSéra na riasy a obočieUmelé mihalnice

Prečítajte si: Najlepšie BB krémy –⁠ starostlivosť a make-up v jednom!

pixel